Raadplegingen

Er zijn zowel vrije raadplegingen als consultaties op afspraak. Bij de vrije raadpleging komt u gewoon binnen en wacht uw beurt af. Hou rekening met iets langere wachttijden. Een consultatie op afspraak kunt u eenvoudig online maken, via de app, of telefonisch via het secretariaat. Een afspraak bij dr Henk kan enkel telefonisch geboekt worden. Om ervoor te zorgen dat de consulten op afspraak steeds stipt kunnen verlopen, vragen wij om per patiƫnt een afspraak in te boeken.

Normaalgezien werken wij volgens onderstaand schema. Bij ziekte of verlofperiode kan hiervan afgeweken worden.

Raadplegingen Belhuttebaan 7, Koekelare


Raadplegingen Lekestraat 96, De Mokker


Huisbezoeken

Als arts kunnen we u het beste onderzoeken in onze praktijkruimte. Daarom vragen we om indien mogelijk steeds tot bij ons te komen. Natuurlijk zijn er omstandigheden waarin dit echt niet mogelijk is. Dan komen we bij u langs. Om zo efficiƫnt mogelijk te kunnen werken, vragen we om, indien mogelijk, voor 11u te bellen.

Tarieven

Alle artsen zijn geconventioneerd. Dit betekent dat we de tarieven bepaald door de overheid volgen en geen supplementen aanrekenen. U betaalt enkel het remgeld (0 tot maximaal 6 euro voor een gewone consultatie). De rest wordt rechtstreeks door de mutualiteit voor haar rekening genomen.

Wachtdienst 1733

Heeft u na 19u of in het weekend een klacht waarvoor u die dag zelf nog een huisarts nodig heeft, kan u steeds terecht bij de huiartsenwachtdienst. Deze is bereikbaar via het nummer 1733. Bel de wachtpost niet voor zaken die kunnen wachten tot de volgende dag of na het weekend. Het is altijd het beste om door uw vaste huisarts te worden opgevolgd.

Meer info over de wachtpost vindt u op wachtposthoutlandpolder.be